Mosoda.hu

Mosson, netezzen egy helyen, Budapesten a Blahánál.

2015. december 16. 11:23 - mosoda.hu

Napjaink rohanó világában egyre kevesebb idő jut a háztartásunkra. Jellemző továbbá, hogy egyre több olyan, kicsi fürdőszobával rendelkező garzonlakás épül, ahova a mosógép csak nagy nehézségek árán tud elférni. Nem meglepő, hogy ma már itthon is kezd elterjedni azon angolszász szokás, hogy az otthonunk helyett önkiszolgáló mosodában végezzük el a ruháink tisztítását, szárítását.

 

Minőségi szolgáltatás és hatékonyság

Nem mindegy azonban, hogy milyen szolgáltatást veszünk igénybe. Bizony – ahogyan bármely más üzletágban – itt is működnek olyan szolgáltatók, akik a megfelelő hozzáértés vagy hozzáállás hiányában nem tudják megfelelően elvégezni a rájuk bízott munkát, vagyis a ruhák tisztítását, szárítást.

Ha bennünket választ, akkor egészen más oldalról ismerheti meg a mosást!

Köszöntjük a főváros szívében található önkiszolgáló mosodánkban, amely a VII. kerület bf907bdf13a1d2aa23216f71bb956153.jpgDohány u. 37. szám alatt várja ügyfeleit. Célunk, hogy Ön is minőségi, egyben hatékony mosodai szolgáltatásban részesülhesse.

Jelenleg 11 mosógéppel, és 13 szárítógéppel várjuk ügyfeleinket, amelyek mindegyike egyszerre akár 7-9 kg ruha kimosására is alkalmas. Gépparkunk, a rendszeres ellenőrzéseknek, illetve javításoknak köszönhetően, valamennyi mosógépünk 100%-os hatékonysággal működik. 

 

Mivel mosógépeink a háztartásokban található gépekhez képest nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, így használatukkal Ön időt és pénzt takaríthat meg. Amíg otthon egy átlagos mosás 60-90 percet is igénybe vesz, addig nálunk mindössze 20 perc alatt is kimoshatja ruháit.

 

Nem kell gondoskodnia a mosószerről, hiszen mosodánkban a legjobb minőségű, ismert márkájú mosókapszulák, valamint öblítők közül választhat, melyek a legkorszerűbb textil tisztítási igényeknek is megfelelnek. Természetesen, igény szerint, nyugodtan használhatja a saját, már bevált tisztítószerüket, öblítőjüket.

 

Folyamatos nyitva tartással várjuk!

0df3c2b1513ef53679d21b018e7a3aea.jpgÖnkiszolgáló mosodánk minden nap 9 órától 24 óráig áll ügyfelei rendelkezésére. Ügyfeleink folyamatos kiszolgálása érdekében szombat, vasárnap, valamint a legtöbb ünnepnapon is nyitva tartunk.

 

Nem számít, hogy milyen időben érkezzen mosodánkba, hiszen minden időszakban elegendő kapacitást tudunk biztosítani, hogy Ön hosszas várakozás nélkül kimoshassa, illetve megszáríthassa ruháit. Kérjük, ne feledkezzen meg róla, hogy az utolsó mosás vagy szárítás indítása 22 óráig lehetséges, annak érdekében, hogy a gépek a nyitvatartási időn belül végezhessenek a tisztítási folyamattal.

 

Mosson és netezzen egy helyen!

Amíg a mosógépeink dolgoznak, addig Ön kellemesen töltheti el az időt internet kávézónkban. Mosodánk szomszédos helyiségében mintegy 30 számítógép áll rendelkezésre, hogy ügyfeleink a mosás- és a szárítás ideje alatt is tartalmasan tölthessék a várakozás idejét. Ha pedig saját mobiljáról szeretne az internetre csatlakozni, az sem probléma, hiszen valamennyi ügyfelünk számára ingyen WIFI-t biztosítunk. Internetkávézónkat a www.electriccafe.hu weboldalon keresztül érhetik el.

 

Velünk ruhája nem csak tiszta lesz, hanem ép is marad!

cc8cc2934cd7ffb5979a8f836ccd8bf2.jpg

Sajnos, nagyon sok önkiszolgáló mosodában nem veszik figyelembe, hogy a tisztítás közben fokozottabban kell ügyelni a ruhák védelmére. Hozzánk bátran elhozhatja ruháit, hiszen valamennyi mosó és szárítógépünk a textil kímélő Woolmark minősítéssel rendelkezik. Korszerű gépparkunknak köszönhetően nem kell félnie attól, hogy kedvenc textiljei károsodnak a tisztítás és szárítás során.

 

Nálunk környezetbarát módon moshat!

Jól tudjuk, hogy a mosás víz- és energiaigényes tevékenység. A környezettudatosság jegyében ezért rendkívül fontosnak tartjuk ezen erőforrások optimális felhasználását. A fenntartható környezet védelme érdekében az összes mosógépünk A+, vagy jobb energia osztállyal rendelkezik. Mosógépeinek így nem használnak több vizet vagy energiát a mosáshoz, mint amennyi feltétlenül szükséges lenne öltözéke makulátlan tisztaságához.

 

További információért látogassa meg weboldalunkat:

http://www.mosoda.hu/

kepkivagas.JPG

1 komment
süti beállítások módosítása